Cada vegada que entrava per Bab el Iemen tot dirigint-me a l'interior de la ciutat vella de Sana'a (Iemen), un venedor em feia aturar perquè volia que tastés el gènere que tenia a la venda: dàtils, només dàtils, de diverses qualitats i procedències. Llavors ell me'n regalava uns quants que, un cop dins la boca, eren sucre pur que es desfeia en mil i un camins de sabors, de plaers. Si al principi aquella massa compacta de fruita premsada "que el venedor anava desfent amb un desengramponador ben gros" no resultava del tot atractiva, quan s'assaborien eren glòria divina que feien pensar en palmerars amagats a llocs on només és possible arribar-hi amb molta imaginació i bones cames. Allà, passant per aquell carrer del Iemen estimat, tot era veritat.
La dolçor dels dàtils
18/08/07 0:00
També a Illes Balears
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.