La cultura de la xocolata arriba a la Universitat
Més de 30 tipus de cacao s'han tastat en aquest curs de la UIB
Palma20/07/07 0:00
Igual com aquell qui tasta un bon vi, la xocolata s'olora, es palpa, s'esmicola, es prova i finalment es menja i desprèn aquella coneguda endorfina, hormona portadora de la felicitat. Això és el que han fet durant tota la setmana els quaranta alumnes que han participat al primer curs sobre La cultura de la xocolata, immers dins els cursos d'Estiu de la Universitat de les Illes Balears (UIB).
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.