L'Acadèmia de la Cuina publica el seu quart tom de reunions a taula
El llibre aplega les darreres cròniques dels dinars i les receptes
Palma28/06/07 0:00
El quart volum sobre les cròniques i el receptari de l'Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca, que aplega els dinars que ha duit a terme l'associació des de setembre de 2001 i fins a l'estiu de 2006, es presentarà avui a partir de les 20.00 hores del vespre al claustre del convent de Santa Margalida de Palma. Gabriel Morell Solivellas és l'autor del volum, juntament amb el desaparegut Pep Lluís Vidal Alcover, a qui se li dedica, i són les Bodegues José Luis Ferrer les que s'han encarregat de l'edició, que recull en la seva portada un il·lustratiu quadre de Riera Ferrari.
També a Illes Balears
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- El nou director d'IB3 es desfà de la sèrie 'Norats' sobre dos mallorquins perseguits pel franquisme
- Tomeu Martí respon a les pressions i amenaces de Vox
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.