La Fundació ACA estrena una aula de creació gastronòmica a Búger

Aquesta cuina es complementarà amb un bosc aromàtic i relaxant

TW
0

Un breu concert de la cantautora Tina Cervera, unes breus paraules del president de la Fundació, Antoni Caimari i, com no podia ser d'una altra manera, un gustós aperitiu a base de coques de verdura, coques magdalenes, crespells i altres productes típics de la rebosteria mallorquina serviren per inaugurar ahir la nova aula de gastronomia de la Fundació ACA amb la qual aquest punt cultural de Búger incorporarà una nova disciplina creativa. Antoni Caimari aprofità l'acte per recordar que a la cuina hi intervenen els cinc sentits més un sisè, que és el de «sentir-se bé» i agraí la col·laboració que la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, ha prestat històricament a la Fundació, que avalà ja fa 19 anys quan era consellera de Cultura.

La inauguració serví a més per presentar el llibre Poblers al tast que recull diferents receptes típiques de la cuina de sa Pobla recopilades per l'Associació de Joves Pinyol Vermell. La idea d'aquest llibre sorgí del cuiner Pau Mateu fa ara un any i al llibre, editat amb ajuda del Consell, han participat un total de 13 autors.