La Fundació ACA estrena una aula de creació gastronòmica a Búger
Aquesta cuina es complementarà amb un bosc aromàtic i relaxant
Búger23/03/07 0:00
Un breu concert de la cantautora Tina Cervera, unes breus paraules del president de la Fundació, Antoni Caimari i, com no podia ser d'una altra manera, un gustós aperitiu a base de coques de verdura, coques magdalenes, crespells i altres productes típics de la rebosteria mallorquina serviren per inaugurar ahir la nova aula de gastronomia de la Fundació ACA amb la qual aquest punt cultural de Búger incorporarà una nova disciplina creativa. Antoni Caimari aprofità l'acte per recordar que a la cuina hi intervenen els cinc sentits més un sisè, que és el de «sentir-se bé» i agraí la col·laboració que la presidenta del Consell, Maria Antònia Munar, ha prestat històricament a la Fundació, que avalà ja fa 19 anys quan era consellera de Cultura.
També a Illes Balears
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- Fan una crida a no adquirir productes d’Israel, com els comercialitzats per Illa Camp o Agromart
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
- El temporal deixa imatges espectaculars a Mallorca: caps de fibló a la badia de Palma i calabruixada a Puigpunyent
- El Col·legi Pedro Poveda celebra la vintena edició del seu Certamen Literari
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.