Ahmed Darraz s'endú el primer Campionat de cuina i pastisseria en Formació Professional

TW
0

L.E.L.Palma.
El I Campionat autonòmic de Formació Professional en l'especialitat de cuina i pastisseria té des d'ahir un guanyador: Ahmed Darraz, estudiant de l'institut de secundària Isidor Macabich d'Eivissa, que sorprengué el jurat amb un ou escalfat i verdures, una daurada a la planxa amb quiche de verdures i una broqueta de fruites amb salsa de toffe i cruixent de caramel. Tres plats que, igual que els seus companys, elaborà a partir d'una llista limitada de 22 ingredients, fet que no va minvar les possibilitats de sorprendre, ja que els set participants van exposar propostes ben diverses davant dels fogons. Encara que la presentació i el gust van ser molt importants a l'hora d'emetre un veredicte, la planificació del menú, la coherència entre els diferents plats, les tècniques d'elaboració i l'ordre i la neteja a l'àrea de treball també foren elements determinants.