Ahmed Darraz s'endú el primer Campionat de cuina i pastisseria en Formació Professional
L.E.L.Palma.
El I Campionat autonòmic de Formació Professional en l'especialitat de cuina i pastisseria té des d'ahir un guanyador: Ahmed Darraz, estudiant de l'institut de secundària Isidor Macabich d'Eivissa, que sorprengué el jurat amb un ou escalfat i verdures, una daurada a la planxa amb quiche de verdures i una broqueta de fruites amb salsa de toffe i cruixent de caramel. Tres plats que, igual que els seus companys, elaborà a partir d'una llista limitada de 22 ingredients, fet que no va minvar les possibilitats de sorprendre, ja que els set participants van exposar propostes ben diverses davant dels fogons. Encara que la presentació i el gust van ser molt importants a l'hora d'emetre un veredicte, la planificació del menú, la coherència entre els diferents plats, les tècniques d'elaboració i l'ordre i la neteja a l'àrea de treball també foren elements determinants.
També a Illes Balears
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- Fan una crida a no adquirir productes d’Israel, com els comercialitzats per Illa Camp o Agromart
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
- El temporal deixa imatges espectaculars a Mallorca: caps de fibló a la badia de Palma i calabruixada a Puigpunyent
- El Col·legi Pedro Poveda celebra la vintena edició del seu Certamen Literari
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.