«La cuina a Mallorca», de l'historiador català Jaume Fàbrega, es presenta a Pollença
Palma18/03/07 0:00
El llibre La cuina de Mallorca, que ja ha rebut el premi Gourmand World Cookboob com a millor llibre de cuina mediterrània, es va presentar divendres a Pollença. Aquest volum extens i exhaustiu, de l'historiador Jaume Fàbrega, ofereix un repàs de la història i la cultura de Mallorca, passant per l'economia i per la religió, gràcies a un recull de més de cinc-centes receptes i de la seva informació addicional. Aquest llibre és el cinquè de la col·lecció Ramon Llull d'El Gall Editor.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Fan una crida a no adquirir productes d’Israel, com els comercialitzats per Illa Camp o Agromart
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.