Koldo Royo celebra la majoria d'edat «entre amics» amb unes jornades especialitzades en foie

TW
0

El restuarant Koldo Royo compleix aquest 2007 la seva majoria d'edat. Per celebrar l'èxit d'aquests devuit anys, «amb èpoques més bones i altres de més magres», Koldo Royo oferirà durant tot l'any menús especials amb cuiners forans. «Cada mes un amic meu de la Península m'obsequiarà amb un menú», comentà el cuiner. I el primer d'aquests és André Bonnaure, un francès que resideix a Girona des de fa més de vint anys i que, amb el temps, ha esdevingut un dels més grans especialistes dins el món defoie-gras.

El mateix Bonnaure afirma que «quan vaig arribar, a Espanya només hi havia 3 o 4 restaurants que servien foie. Ara, en canvi, Espanya s'ha convertit en el segon país (després de França) amb més consumidors del món». Així doncs, entre l'1 i el 17 de febrer, al restaurant de Koldo Royo s'oferiran dos menús on efoie-gras en serà l'autèntic protagonista i entre els quals es poden remarcar plats com l'Amanida de foie gras i carpaccio de magret d'ànec a l'oli de nous, el milfulles de patata cruixent i lloms de foie, els fettuccini amb foie-gras i pedrers i, de postres, biscuit gelat de foie o els bombons de foie amb xocolata. Un menú que, al preu de 67 euros, és tot un deliri per als anomenats «addictes afoie».