TW
0

La tercera edició de Cook&Fashion, que tingué lloc el 15 i el 16 de desembre a El Palacio de Miramar de Donostia, va unir de nou els fogons amb la passarel·la. En aquesta edició participaren un total de deu dissenyadors que oferiren la guarnició ideal per als plats de deu reconeguts cuiners. El xef Xavier Lahuerta i el dissenyador mallorquí José Miró cercaren la inspiració en la mar, els seus productes i colors. José Miró va crear un vestit de seda estampat amb colors que recordaven el fons de la mar per al plat d'inspiració marina del xef Xavier Lahuerta, que va elaborar una ventresca de tonyina amb rúcola, cireres i també picornells.

José Miró torna als seus orígens i evoca la mar, les seves tonalitats i la lllum en un disseny estampat en blau, verd i tons cirera elaborat en seda que recorda l'oratge de la vorera de la mar. A aquesta edició també hi prengueren part dissenyadors com Antonio Pernas, Miguel Palacio, Amaya Arzuaga i Spartor, que realitzaren maridatges amb xefs del país.