Porcelles i indiots, els plats més típics d'aquestes festes de Nadal
26/12/06 0:00
P.P.Palma.
En Miquel, d'Es Forn de sa Pelleteria, es va aixecar ahir a les cinc i mitja de la matinada -en realitat cada dia ho fa a aquesta hora- per tenir-ho tot a punt per coure els indiots i porcelles que hores després els seus clients durien a l'establiment perquè els cuinàs de la manera que sols ell sap fer. Home modest, en Miquel se lleva tot el mèrit i l'atribueix al seu vell forn de llenya. Amb una antiguitat que data de 1565 i que gairebé mai ha tocat.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.