El Corte Inglés inicia unes jornades de gastronomia històrica de les Illes Balears
02/06/06 0:00
L.L. Palma.
Bròquil amb panses i pinyons, sípies farcides o cassola de peres són alguns dels plats que oferirà la carta del restaurant d'El Corte Inglés de les Avingudes de Palma. Aquests plats pertanyen a la mostra de cuina romana que ahir es va inaugurar en aquest centre i que es mantindrà oberta fins el 17 de juny.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.