El Corte Inglés inicia unes jornades de gastronomia històrica de les Illes Balears

TW
0

L.L. Palma.
Bròquil amb panses i pinyons, sípies farcides o cassola de peres són alguns dels plats que oferirà la carta del restaurant d'El Corte Inglés de les Avingudes de Palma. Aquests plats pertanyen a la mostra de cuina romana que ahir es va inaugurar en aquest centre i que es mantindrà oberta fins el 17 de juny.

Aquesta és la primera mostra de les Jornades sobre cuina històrica de Balears que l'Escola d'Hoteleria, amb aquests grans magatzems, ha preparat a tall de revisió de la història gastronòmica de Mallorca i de les Pitiüses.

Per inaugurar la cuina romana, els alumnes de l'Escola d'Hoteleria van realitzar ahir un «showcooking» d'alguns dels plats que s'exhibiran a la carta. Ho varen fer amb molt d'encert i demostraren tenir un grau molt alt de professionalitat, ja que el públic que hi havia va passar una estona bona i entretinguda.