Una festa on els assistents podran gaudir de concerts, tallers i moltes més activitats.
El director insular de Política Lingüística, Miquel Julià, durant la presentació dels actes al Consell, recordà la importància de defensar el patrimoni lingüístic amb festes com aquestes, però també «fent feina dia a dia». Insistí també que la lluita per la llengua «no és exclusiva de cap col·lectiu, és tasca de tots, independentment del lloc de naixença».
Miquel Àngel Contreras, portaveu de Joves de Mallorca per la Llengua agraí el suport del Consell, l'Ajuntament d'Esporles, la Fundació Sa Nostra i l'Obra Cultural Balear.
També aprofità per denunciar el Govern Balear per «no ajudar» una vegada més a aquesta festa tan popular que contà l'any passat amb 18.000 participants. «Enguany pensam almanco tornar a rebre el mateix nombre de persones» segons Contreras. «Amb aquesta festa realitzada completament en català demostram que podem viure i sentir plenament en la nostra llengua».
Els Joves de Mallorca per la Llengua han comptat en tot moment amb l'ajuda de les infraestructures i dels recursos humans de l'OCB. De fet, Josep Ferrà, de l'Obra, manifestà l'orgull que sent la institució per «aquests joves que fan tanta feina per promoure la llengua catalana».
La consellera de Cultura, Dolça Mulet, aconsellà les institucions i centres culturals a «escoltar més els joves, perquè tenen molt bones iniciatives, com demostra la consolidació d'aquesta festa». Miquel Ensenyat, batle d'Esporles, mostrà la seva esperança en la lluita pel territori i per la llengua, «encara que no estigui de moda».
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.