Aquesta proposta, que neix amb el títo Has imaginat mai quantes altres coses es podrien col·leccionar?, tanca el cicle de tres tallers dirigits a famílies iniciat a Es Baluard el mes d'octubre passat i serà impartit per l'artista i mediador cultural català Jordi Boldú.
Segons explicà ahir aquest llicenciat en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona durant la presentació, «el taller pretén convidar a la reflexió» a tots aquells que ho desitgin a través del treball amb la col·lecció permanent d'Es Baluard i també de la proposta de l'artista català Perejaume, Amidament de Joan Coromines.
«La finalitat del taller és reflexionar i dialogar sobre l'art contemporani per arribar a entendre què és una col·lecció i què és un museu», comentà Boldú, el qual explicà que el taller en si es planteja «com un joc» on el repte consisteix a «proposar tot tipus de col·leccions possibles» tenint en compte que «no poden ser tangibles, sinó poètiques i creatives».
Per Boldú, un dels ensenyaments del taller és «saber quins són els límits del col·leccionisme», que en la seva opinió es mouen «entre l'afany de voler-ho conèixer tot i el de voler tenir-ho tot». «Al fons el que proposam al taller són anticol·leccions perquè volem que siguin 'coses' no tangibles, que no ocupin espai, que siguin coses bones de transportar...», comentà el director del projecte després d'indicar que tot es planteja d'una manera divertida per tothom.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.