Sergi Arola afirma que «la cuina de Mallorca viu presa dels tòpics»
El cuiner català revelà ahir les 10 receptes de l'èxit empresarial
09/11/05 0:00
JAVIER J. DÍAZ. Palma.
Vestit de negre, amb les ulleres de sol a la mà i pentinat amb un tupé arribà ahir a Palma Sergi Arola, un cuiner selecte, innovador, amb bon tarannà i amb millor talent. L'horabaixa substituí la fosca vestimenta per la blancor del davantal. L'esperava un 'show cooking' al Centre Tecnològic Can Domenge on revelà, al costat de l'expert en gestió empresarial Juan Carlos Cubeiro, «10 receptes per a l'èxit empresarial», cosa que coneix a la perfecció.
També a Illes Balears
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Ja es pot comprar la camiseta de les seleccions de futbol de les Illes Balears
- La ‘germana’ sahrauí de Galmés
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.