Pel concert d'avui, la banda asturiana ha preparat un repertori que «repassarà el nostre darrer treball discogràfic», explicà Vigil, titulat Love turns you epside down, editat pel segell discogràfic Siesta. No faltaran grans cançons com Im feeling so much better, Glory Glory o l'aferradissa What's going down. Melodies que conviden a pentinar perruques afro, treure les camises de coll ample i esgotar les cames contornejant els malucs ballant tota la nit.
Edwin Moses és el producte de la imaginació dels músics de la banda. La història d'un artista afroamericà inexistent. Sobre la seva idea, Luis Lapuente i José Castillo desenvoluparen el personatge. Així, les composicions de Pedro Vigil, Luigi Navarro i Pablo Errea, suposadament recuperades d'un fons de catàleg que mai va existir, beuen del soul i funcky que Jackson 5, Stevie Wonder i Curtis Mayfield feren memorables, quan la Motown encara donava grans perles.
El punt destacable d'Edwin Moses és sense cap mena de dubte el seu so en directe, demostrant que la qualitat que mostren a l'estudi de so també la poden traslladar damunt de l'ecenari. Per això, «la formació a Palma es compondrà de dues guitarres, baix, bateria, saxo, flauta i veu», apuntà Vigil que afegí, «en certes ocsions ens acompanyen músics d'orquestra als directes, per això de fer-los més fidels al so del disc. Però tot i això amb la formació amb la qual actuarem no perdrem gens de gràcia».
Els asturians ja preparen el que serà el seu tercer llarga durada. Un disc ja batejat com The African Years en el qual el seu personatge, Edwin, es capbussa en la seva personalitat africana. «Podríem començar a enregistrar-lo el proper gener, conservarà l'essència identificable del nostre so pop i soul que és el que més ens agrada, però també ens agradaria introduir alguns elements d'Àfrica, que seria el que Edwin trobà en les seves arrels».
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.