Nou èxit d'assistència a la XX Mostra de Cuina Mallorquina

TW
0

La climatologia inestable va resultar la millor aliada per als organitzadors de la Mostra de Cuina. El dia ennigulat i el fred van propiciar que la gent no se n'anàs a la platja i es decidís per acudir a la Mostra de Cuina, omplint a vessar el recinte firal de Palma.

Al migdia es va concentrar un nombrós públic davant de l'estand on es realitzava el xou cooking, a càrrec de Margalida Mulet, directora de l'Escola Alcari, i de la professora Lina Sansó. Ambdues varen acaparar l'atenció preparant diverses coques.

Els plats que van registrar una major demanda, d'acord amb les llargues cues que es van observar davant els seus estands, van ser el bacallà gratinat amb gambes, del restaurant Baserri; el llom amb tumbet, del Bellviure, i els escaldums de pollastre d'Es Pou.

Molta demanda van tenir els vins de les bodegues Macià Batle, que dies passats van rebre el premi dels Coberts de Plata d'Ultima Hora.

Avui dilluns es mantindran en carta els mateixos plats que se serviren ahir. L'única excepció serà Es Pou, que entra al seu lloc el Restaurant Iru, del Port de Pollença amb el plat carré de be amb arròs i sípia a la mallorquina.

La jornada matinal de diumenge en la Mostra de Cuina va servir també perquè els al·lots gaudissin menjant plats tradicionals, molt en la línia de la recomanada dieta mediterrània. Va ser un dia que van aprofitar les famílies per conèixer nous plats i descobrir nous sabors.