Espinagades, gust de Sant Antoni
Les farcides de col, llom o d'anguiles són les més consumides
Palma15/01/04 0:00
Sant Antoni ja està cridant a la porta, demà passat és el seu dia. Ja és hora d'espinagades o torrar panxeta, sobrassades i botifarrons als foguerons, al voltant dels quals ballen dimonis. Sant Antoni, un any més, ens durà beneïdes, dimonis, foguerons, torrades diverses i espinagades. Al principi a la gent li agradaven més les d'anguiles que les de llom però ara es consumeixen per igual. Almenys això és el que ens explicà ahir Margalida, del Forn Reina Maria Cristina, devora del Coliseu Balear, on acudírem a veure si apreníem a fer-les, cosa que si seguim les instruccions que ens donà Francesc Caimari, no serà difícil.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.