Com a Tot és possible, en aquest disc el grup berguedà vol reivindicar la possibilitat de la materialització dels somnis. «Tot pot ser possible, però necessita treball que generi moviment», explicà Titot, «Si Tot és possible era el vehicle que ens podia dur a aquesta meta, Energia és el disc que vol provocar el moviment del vehicle».
El cantant assegurà que el fet que alguns dels components de la banda estiguin ficats en altres projectes musicals no desestabilitza el grup, sinó que ajuda a la seva constant revitalizació i renovació tant musical com personal.
«Quan férem Aldea Globa, la situació política al món era diferent. Semblava, per manifestacions com les de Seattle o Praga, que s'arribava a un punt d'inflexió positiu. Aquesta inflexió arribà invertida amb l'11 de setembre, però nosaltres volguérem continuar dient el que pensàvem de la globalització noeliberal».
Titot explicà que a l'hora de crear un disc els agrada incidir en el fet de la complicitat amb els oients, «per això mai no feim temes destinats a despertar emocions a nivell individual, com ara cançons d'amor. Ens estimam més fer-les col·lectives, grupals, que qui les senti es pugui identificar amb la resta d'oients, i no tant amb el cantant. És molt millor encomanar estats d'ànims a la gent, il·lusió, energia... això sempre reconforta i t'ajuda a continuar lluitant».
«A mi, personalment, la feina amb Mesclat m'ha ajudat a llevar-me prejudicis, sobretot pel que fa a la música popular», explicà, «el que faig amb Brams ho podria fer un grup de qualsevol part del món, ja que són ritmes internacionals, però un pasdoble de la patum només el podria fer un grup berguedà».
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.