La primera entrega de «Les Illes a la taula II» parla avui d'arròs i blat
22/04/03 0:00
L.O. Palma.
El blat i l'arròs, dos regals de la terra imprescindibles en la gastronomia balear protagonitzen la primera entrega del col·leccionable Les illes a la taula II que s'entrega avui amb Diari de Balears i Última Hora. El blat és consumit majoritàriament en forma de farina, en coques, rebosteria dolça i salada i en tots aquells elements que marca la tradició, com són les panades i els robiols que s'han servit els passats dies de la Setmana Santa d'un a un altre extrem de Mallorca o les formatjades a Menorca i els crepells amb les seves distintes variants i denominacions en tota la geografia balear.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.