El director de la Fundació, Guillem Frontera, destacà el mèrit que suposa mantenir durant quatre anys «una trobada d'aquestes característiques i nivell», i explicà el que suposa en aquesta edició la participació de la formació que inaugura el cicle, dissabte dia 12 a les 21.00 hores.
En aquest sentit, Frontera recordà que els coptes són «els cristians que quedaren aïllats a Egipte» i explicà que la seva música es caracteritza perquè «recolliren la tradició musical dels faraons i l'adaptaren a la fe cristiana». D'aquesta manera la seva música presenta dos vessants: «un recordatori del que era la música dels faraons i a la vegada una expressió d'una determinada religió».
Pel que fa al segon dels concerts, dia 16 d'abril a les 21.00 hores, es tracta d'una actuació conjunta de l'Orquestra Simfònica de les Balears juntament amb la Coral de la Universitat de les Illes Balears, amb un programa especial per a aquesta ocasió, en el qual interpretaran eRèquiem de Gabriel Fauré i la simfonia núm. 5 Reforma de Mendelssohn. Tancarà el cicle, el dia 19 a les 21.00 hores, la formació Concerto Avenna, dels solistes de Varsòvia, que també participa al cicle de la «Primavera polonesa».
El batle de Sant Llorenç, Mateu Puigrós, explicà que «aquest cicle s'emmarca en la nostra línia d'oferir programació de qualitat per fer de l'Auditòrium un referent de la comarca, i per l'èxit que té sembla que funciona».
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.