TW
0


Sexy Sadie ha deixat enrere els seus inicis, uns inicis que foren gairebé per atzar. «Començàrem massa prest», explica Jaime García, veu i guitarra del grup mallorquí. Va arribar una oportunitat i «no la podíem desaprofitar». Ara la formació s'ha endinsat en la maduresa, en l'experiència. Fruit de l'evolució i de saber què volen és Lost & Found, el nou treball del grup que es posarà a la venda dimarts.

«Aquest disc és el que ens ha produït sensacions més bones». En altres ens sentíem «més perduts», mentre que Lost & Found «sona més a banda de veritat», explica Garcia. «No ens havíem pres mai tan seriosament cap disc i, a més, hem trobat la manera de fer un compacte», diu el cantant. L'experiència hi ha ajudat i, també la feina duita a terme pel productor Nigel Walker. Segons Garcia, Walker «ens ha aportat una visió externa i el punt mitjà entre la qualitat tècnica i la bona interpretació». «Hem aconseguit un so més Sexy Sadie», així defineix el cantant i guitarrista el darrer CD de la formació. El resultat és «un treball més natural», sense col·laboracions ni aportacions externes. «Hem definit un so més clar i hem aconseguit un disc més coherent», conclou.

Algunes de les cançons «sonen tristes» però, en el fons, són «optimistes», afirma Garcia. «Quan t'imagines ser a la pell de molta gent et tems de la sort que has tingut». Per això, «saber valorar allò que tens» i «reconèixer que el món està malament» inspiren García en el moment de compondre: «Intent fer poesia, però no ho aconseguesc». La banda Sexy Sadie es manté fidel a la seva companyia Subterfuge: «Cregueren en nosaltres des del principi i no ens suggeriran mai com hem de fer cap cançó». Aquesta «llibertat artística» és la base de la formació. «Ara mateix, pareix utòpic pensar que cap artista pugui tenir llibertat per decidir què vol cantar». La situació actual fa que els membres del grup se sentin «rars». «Avui, la fama importa més que les ganes de fer res amb valor artístic».