Vint joves es disputen el títol de millor cuiner de l'Arxipèlag

TW
0

Si durant la primera jornada, Víctor Royo, Tomeu Martí, Daniel Pablo i Jakob Esko varen fer les delícies del públic amb les seves receptes, ahir arribà el torn de Cristian Mini, Vicente Fortea i Damián Loeffler. Al marc de la fira Agroalimentària, que s'està desenvolupant aquests dies, i fins diumenge, al recinte firal del Polígon de Llevant, se disputa la I Trobada Joves Cuiners de Mallorca VII Campionat de Cuiners de Balears, organitzat per l'Associació de Restauració Pimem.

Més de 1.000 cuiners, empresaris de la restauració i periodistes gastronòmics es donen cita durant aquests dies al menjador habilitat a Ifebal. En total, són 20 els cuiners que hi participen, i durant els cinc dies de fira, en torns de matí i horabaixa, oferiran al públic el millor de la seva experiència a partir de l'elaboració dels plats obligatoris, dorada i perdiu. El guanyador representarà les Balears al Campionat d'Espanya.