Tradició i creativitat s'uneixen en les jornades culinàries dels bolets
El restaurant de l'hotel Son Vida acollirà la trobada a partir de dilluns
Palma23/11/02 0:00
La tradició i la modernitat seran els elements claus dels plats que s'oferiran en les XII Jornades dels Bolets que es realitzaran del 25 al 30 de novembre al restaurant El Jardín del Castell Hotel Son Vida de Palma. Dirigides pel xef Jaime Durán, les jornades compten amb la col·laboració del mestre Miguel Márquez, propietari del restaurant Sala de Berga a Barcelona que assisteix a aquesta citació per dotzena vegada consecutiva.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
- Fan una crida a no adquirir productes d’Israel, com els comercialitzats per Illa Camp o Agromart
- Ataquen amb pintura el bust d’homenatge a Joan Mascaró i Fornés
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.