Cuiners de prestigi mostren l'art de la bona cuina en el Dia del Gust
Reconeguts xefs impartiren classes als alumnes de secundària
Palma09/11/02 0:00
El Dia del Gust va ser celebrat ahir per un centenar de col·legis de Mallorca, on experts i reconeguts cuiners, pertanyents a Euro-Toques, van mostrar els alumnes de Segon d'ESO les diferents sensacions del gust. A primera hora del matí, vuitanta joves del col·legi Sagrat Cor de Palma rebien la visita de Koldo Royo, Jaume Balada, Rafa Sánchez, Guillermo Velasuez i Raul Grether. D'altra banda, i coincidint amb l'esmentada festivitat gastronòmica, es va lliurar als alumnes el llibre Cuinant amb Koldito on es poden trobar nombroses receptes tradicionals de Balears i consells molt pràctics per cuinar, a més d'assessorar sobre el reciclatge dels diferents residus.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
- Fan una crida a no adquirir productes d’Israel, com els comercialitzats per Illa Camp o Agromart
- El tren entre Palma i Llucmajor tendrà parades al Conservatori, Pere Garau, Coll d'en Rabassa, Platja de Palma, aeroport i Son Llàtzer
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.