Els menjars autòctons dels immigrants arriben a les cuines dels mallorquins
A Palma hi ha botigues obertes per xinesos, àrabs, alemanys, escandinaus... on només venen productes del seu país d'origen
Palma24/02/02 0:00
El cuscús o l'aigua de flor de taronja d'Algèria, les tallarines d'arròs de la Xina, la salsa picant de Tailàndia o l'oli d'autor d'Alemanya, el pennoni i el lumaconi d'Italia o l'areng escandinau han començat a entrar dins les cuines mallorquines. Això ha estat possible gràcies a l'arribada dels immigrants, que han propiciat l'obertura de botigues especialitzades en productes propis dels seus països d'origen.
També a Illes Balears
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Ja es pot comprar la camiseta de les seleccions de futbol de les Illes Balears
- El PSIB calcula que amb el decret turístic del PP-Vox «27.000 habitatges de lloguer vacacional ja no es revertiran per a residents»
- La ‘germana’ sahrauí de Galmés
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.