Gran èxit del III volum de l'Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca
Palma14/12/01 0:00
El pati del Casal Solleric de Palma s'omplí ahir vespre durant la presentació del llibre Acadèmia de la Cuina i del Vi de Mallorca 1996-2001. Crònica i receptari, de Gabriel Morell i de Pep Lluís Vidal. Aquest és ja el tercer volum que edita l'acadèmia mallorquina i recull les cròniques i receptes dels dinars que han organitzat els socis de l'entitat en diferents indrets de l'Illa al llarg dels darrers cinc anys. A l'acte assistiren socis de l'acadèmia i amics i propietaris de restaurants, a més dels escriptors del tom; el pintor Lluís Maraver, autor del dibuix de la portada; el president del comitè de l'entitat, Pep Lluís Roses, i el coordinador del comitè, Josep Sans.
També a Illes Balears
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Ja es pot comprar la camiseta de les seleccions de futbol de les Illes Balears
- La ‘germana’ sahrauí de Galmés
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.