L'alimentació ha jugat al llarg del temps un paper important en la vida quotidiana de les persones, en l'economia, la història... Saber el que menjam i per què ho feim ens ajuda fins i tot a conèixer la identitat dels pobles, l'origen dels aliments que consumim i l'evolució dels usos gastronòmics. Aquest amor a la terra i als productes que ens ofereix cada temporada, és el fonament d'un nou col·leccionable que, sota el títol de Les Illes a la Taula, començarà a distribuir-se passat demà, diumenge, amb les publicacions del Grup Serra, Diari de Balears i «Ultima Hora». En aquesta primera entrega es repartirà el fascicle de presentació, les tapes del volum i la primera làmina decorativa obra de l'artista Miquel Segura. A partir de la setmana que ve la resta de fascicles es distribuiran de franc puntualment cada dijous.
«Les Illes a la Taula», un plaer per als sentits
Diumenge surt el primer fascicle del col·leccionable de cuina de Diari de Balears i «Ultima Hora»
Palma19/10/01 0:00
També a Illes Balears
- S'inaugura In Rock, el rocòdrom més gran de les Illes Balears
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- IB3 Televisió estrena 'Vides de Rondalla', presentat per Maria de la Pau Janer
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.