TW
0

Demà comença l'onzena edició de la Setmana de Cuina Mallorquina, organitzada per l'Obra Cultural Balear de Campos. Enguany, el producte estrella de les jornades culinàries és la sobrassada i, per això, la majoria de menús que s'elaboraren tindran un peculiar gust autòcton.

Les inscripcions (300 pessetes) es poden formalitzar fins demà a la Impremta Adrover. Al vespre, a les 20.30 hores a la sala de cultura de sa Nostra, tindrà lloc el pregó de la setmana, titulat «La sobrassada de Mallorca». El president del Consell Regulador de la Sobrassada, Mateu Castelló, serà el pregoner. Els assistents seran obsequiats amb un exemplar del llibre La cuina de la sobrassada de Mallorca, i un tast gentilesa d'Embotits Fiol.

Per dimarts estan anunciades Receptes amb sobrassada per Antoni Pinya, professional de la cuina, a les vuit del capvespre al local de can Nadal. El dia següent, la cuinera campanera Maria del Carme Llaneres elaborarà un menú, també al mateix escenari que el dia anterior i a la mateixa hora. Finalment, dijous es visitarà l'obrador de la Pastisseria Pomar, on el forner i pastisser Francesc Pomar, crearà un deliciós pastís.