Demà comença l'onzena edició de la Setmana de Cuina Mallorquina,
organitzada per l'Obra Cultural Balear de Campos. Enguany, el
producte estrella de les jornades culinàries és la sobrassada i,
per això, la majoria de menús que s'elaboraren tindran un peculiar
gust autòcton.
Les inscripcions (300 pessetes) es poden formalitzar fins demà a
la Impremta Adrover. Al vespre, a les 20.30 hores a la sala de
cultura de sa Nostra, tindrà lloc el pregó de la setmana, titulat
«La sobrassada de Mallorca». El president del Consell Regulador de
la Sobrassada, Mateu Castelló, serà el pregoner. Els assistents
seran obsequiats amb un exemplar del llibre La cuina de la
sobrassada de Mallorca, i un tast gentilesa d'Embotits Fiol.
Per dimarts estan anunciades Receptes amb sobrassada per Antoni
Pinya, professional de la cuina, a les vuit del capvespre al local
de can Nadal. El dia següent, la cuinera campanera Maria del Carme
Llaneres elaborarà un menú, també al mateix escenari que el dia
anterior i a la mateixa hora. Finalment, dijous es visitarà
l'obrador de la Pastisseria Pomar, on el forner i pastisser
Francesc Pomar, crearà un deliciós pastís.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.