«Esper que li hagin agradat, però puc dir que no és la primera vegada que en menja, el batle, dels nostres doblegats». La frase pertany a Miquel Pujol, el propietari del forn del carrer de sa Pelleteria, l'home que elabora els doblegats més famosos de Palma aquests dies d'ençà que divendres passat el Lobby per la Independència en regalàs dues dotzenes al batle Fageda. «No crec que pugui dir res en contra dels doblegats», assegura Miquel. El forn és propietat familiar des de l'any 1914, però està documentat aquí mateix on hi ha aquest des de l'any 1565.
«Els doblegats s'han de fer cada dia, aquest és el seu secret més amagat»
Miquel Pujol és el propietari del forn de sa Pelleteria, existent des del 1565
També a Illes Balears
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- L'Associació de Periodistes es posiciona en contra del nomenament de Josep Codony com a nou director general d'IB3
- El centre de Salut Emili Darder desobeeix la normativa vigent
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.