La XVII Mostra de Cuina Mallorquina s'obrí ahir al públic en el recinte firal de Palma amb l'objectiu de superar la xifra de 70.000 visitants aconseguida l'any passat. Per a ells es posa a la seva disposició una àmplia selecció de plats de la millor gastronomia mallorquina preparada per 23 restaurants, quatre escoles de cuina, dues destil·leries, vuit cellers de vi, cinc pastisseries i tres empreses de cafè. La mostra, que es perllongarà fins el divendres de la setmana que ve, ocupa els 3.000 metres quadrats del recinte.
La mostra de cuina obre com el millor expositor del gust mallorquí
L'esdeveniment gastronòmic estarà obert fins divendres de la setmana que ve a Ifebal
També a Illes Balears
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- Una cadena humana reclama una plaça i un casal públic a Son Sardina
- Cisma a Vox: un centenar de càrrecs es rebel·len contra Abascal
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.