La mostra de cuina obre com el millor expositor del gust mallorquí
L'esdeveniment gastronòmic estarà obert fins divendres de la setmana que ve a Ifebal
La XVII Mostra de Cuina Mallorquina s'obrí ahir al públic en el recinte firal de Palma amb l'objectiu de superar la xifra de 70.000 visitants aconseguida l'any passat. Per a ells es posa a la seva disposició una àmplia selecció de plats de la millor gastronomia mallorquina preparada per 23 restaurants, quatre escoles de cuina, dues destil·leries, vuit cellers de vi, cinc pastisseries i tres empreses de cafè. La mostra, que es perllongarà fins el divendres de la setmana que ve, ocupa els 3.000 metres quadrats del recinte.
També a Illes Balears
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- El nou director d'IB3 es desfà de la sèrie 'Norats' sobre dos mallorquins perseguits pel franquisme
- Tomeu Martí respon a les pressions i amenaces de Vox
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.