Les panades i els robiols surten del forn per tancar les festes de Pasqua
Els menjars tradicionals es mengen avui i en els pancaritats que començen demà
Palma15/04/01 0:00
El temps de Pascua també és temps de cuina tradicional. Les panades, de carn o bé de peix o verdures; els robiols i els crespells són els protagonistes indiscutibles que any rera any es posen avui damunt la taula així com un bon frit per celebrar el dia de pasqua. Ahir, molts de forns de tots els racons de l'Illa s'encengueren ben prest. Més prest encara s'aixecaren tots aquelles o aquells que volien tenir solucionat el dinar abans de sortir a fer una passejada aprofitant el bon temps.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Fan una crida a no adquirir productes d’Israel, com els comercialitzats per Illa Camp o Agromart
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.