L'activitat gastronòmica més important i popular de totes les que es realitzen a les Illes Balears arriba a la seva XVII edició, sota l'organització de l'Associació Empresarial de Restauració de Mallorca. Ahir, amb motiu de la proximitat de la convocatòria, es presentaren els detalls respecte de l'organització d'enguany i el cartell amb el qual s'anuncia l'esdeveniment, obra de l'artista Encarnación Barrientos. Vint-i-tres restaurants, quatre escoles de cuina, dues destil·leries, vuit cellers de vi, cinc pastisseries i tres empreses de torrefacció de cafè, entre molts altres col·laboradors, pararan taula a les gairebé setanta mil persones que està previst que passin pel recinte de Fires i Congressos de les Balears, on cerquen recrear-se el paladar amb noves receptes i els gusts més tradicionals de la gastronomia autòctona.
La Mostra de Cuina s'enceta la setmana que ve amb una gran oferta
La Mostra de Cuina encendrà els fogons la setmana que ve amb una gran oferta
També a Illes Balears
- Palma es presenta a Nova York com un referent cultural amb una mostra de flamenc
- SIAU romp el silenci entorn del mestre i cantant Miquel Roldán
- Perdre la feina per defensar el català a l'aula
- L'atzarós exili de la vídua d'Emili Darder, Miquela Rovira: jugar-s'ho tot al 24 2 37
- Aina Ferrer Torrens: «Cada persona és el que llegeix i el que aprèn al llarg de l’existència»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.