Dijunis penitents, els confits per endolcir i bones panades i robiols
Palma08/04/01 0:00
La gastronomia és també un aspecte clau d'aquest temps de Setmana Santa. A través d'ella a Mallorca s'observen trets diferencials com ara les panades o robiols i el confits que s'entreguen durant les processons.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- La ‘germana’ sahrauí de Galmés
- Rebutgen indemnitzar amb 300.000 euros una dona que va patir seqüeles després de ser operada a l'Hospital de Manacor
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.