El Club del Gourmet d'El Corte Inglés donà la benvinguda als
productes de la marca Fet a Sóller, encarregada de comercialitzar
productes de qualitat, totalment naturals i elaborats amb mètodes
tradicionals. I més concretament la seva àmplia gamma de
confitures, el seu producte estrella. L'associació, sense ànim de
lucre, Asanideso, propietària de l'esmentada marca, a part de
permetre l'aprofitament de la producció hortofruitera de la Vall,
dóna feina a 12 persones discapacitades a través de l'empresa
Centre Especial d'Ocupació Estel Nou. Aquest col·lectiu participa
també en l'elaboració d'altres productes de la marca, com la mel o
les herbes per a infusions.
L'acte de presentació dels productes va ser presidit pel
conseller d'Agricultura i Pesca, Mateu Morro, i va gaudir també de
la presència del batle de Sóller, Joan Arbona; del senador Ramon
Socías; del representant d'Asanideso, Amador Bernat, i del
president d'UNAC, Javier Luna. Mateu Morro destacà «la capacitat de
dur a terme propostes originals i creatives com aquesta» que sempre
ha demostrat la localitat de Sóller i ressaltà la qualitat del
producte que ahir es va presentar. Per la seva banda, Ramon Socías
va agrair la iniciativa d'El Corte Inglés d'incloure aquestes
confitures en el seu Club del Gourmet, ja que això els dóna «una
qualitat extra».
Així mateix va lloar aquesta iniciativa i va afirmar que
«assegura als pagesos una sortida dels seus productes, desenvolupa
una tasca social important perquè millora la qualitat de vida i
estimula els joves discapacitats que hi fan feina a no sentir-se
exclosos de la societat; també demostra que a les Illes Balears
existeixen altres alternatives econòmiques al turisme». La marca
Fet a Sóller ofereix fins a 21 varietats de confitura de fruita,
elaborada seguint un procés artesanal que utilitza fruites de bona
qualitat, sucre, pectina de fruita i suc de llimona. Actualment
l'empresa Asanideso en produeix entre 600 i 700 pots diaris i
confia a superar àmpliament els 5.000 pots que sortiren al mercat
l'any passat.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.