Miquel Barceló il·lustra amb els seus dibuixos un llibre de cuina

TW
0

Les receptes de Sa Sínia. 30 anys de cuina a Portocolom és el títol del quart número de la col·lecció L'Esparrall que publica l'editorial El Far. El llibre, escrit per Maria Antònia Pinya i Antoni Ramon, no és tan sols un recull de receptes del prestigiós restaurant de Portocolom, sinó que és a més una petita mostra de l'art de Miquel Barceló que es posa de manifest a través de les il·lustracions que acompanyen les receptes.

Sa Sínia ha estat durant molts d'anys punt de trobada dels amants de la cuina tradicional, entre els quals s'inclou el pintor, que manté una amistat consolidada amb l'amo del restaurant, Antoni Pinya. Amb els anys aquesta amistat ha esdevingut també una relació artística, ja que el pintor és l'encarregat de realitzar el disseny de les cartes. Així, els dibuixos que acompanyen les receptes són reproduccions de les darreres cartes que el pintor ha realitzat.