Els aliments nadalencs són els que més casos d'al·lèrgies provoquen
Madrid27/12/00 0:00
Els aliments característics de l'època nadalenca com el marisc, el peix o els fruits secs són els que provoquen més casos d'al·lèrgia al llarg de tot l'any, segons informà ahir la Societat Espanyola d'Al·lergologia i Immunologia Clínica (SEAIC).
També a Illes Balears
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- El nou director d'IB3 es desfà de la sèrie 'Norats' sobre dos mallorquins perseguits pel franquisme
- Tomeu Martí respon a les pressions i amenaces de Vox
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.