El Nadal du a taula les receptes de les àvies
L'Escola d'Hostaleria de la UIB fa un important treball de recerca de menjars tradicionals
Palma26/12/00 0:00
«La millor cuinera és la dona, i millor que ella la mare, i millor encara l'àvia, perquè té més experiència, li dedica més temps i perquè ho fa per a la gent que s'estima». Aquesta afirmació feta pel cap del departament de l'Escola d'Hostaleria de la UIB, Juan Carlos Azanza, és ben certa en general però pren més entitat en dates com aquestes.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.