La nostra cuina més selecta deixa bon gust
Cinc cuiners i restaurants mallorquins destaquen a la guia 2001 «Lo mejor de la gastronomía»
Palma10/12/00 0:00
«Qui bé menja i bé beu, fa molt bé lo que deu». D'això no n'hi ha cap tipus de dubte. La cultura gastronòmica està conquerint cada dia més adeptes. Els professionals s'esmercen a oferir els productes de primera qualitat i els mallorquins també tenen molt per dir en aquest aspecte. Rafael García Santos acaba de publicar la guia 2001 Lo mejor de la gastronomía, en què es recullen els restaurants i els cuiners més ben valorats d'Espanya.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.