«Cocina balear» proposa un recull de les receptes més tradicionals de les Illes
Caty Juan del Corral recupera en el seu llibre plats antics que són desconeguts
Palma08/03/00 0:00
En la col·lecció Cocina regional que presenta l'editorial Everest, Caty Juan del Corral ha estat l'encarregada de seleccionar les receptes més representatives de les Illes en el llibre Cocina Balear.
També a Illes Balears
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Ja es pot comprar la camiseta de les seleccions de futbol de les Illes Balears
- El PSIB calcula que amb el decret turístic del PP-Vox «27.000 habitatges de lloguer vacacional ja no es revertiran per a residents»
- La ‘germana’ sahrauí de Galmés
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.