El conseller d'Agricultura, Joan Mayol, inaugurà ahir
oficialment la vuitena edició de la fira Alimenta 2000 i destacà la
forta aposta del Govern de les Illes quant a la promoció del
producte balear. De fet, gairebé la meitat dels 96 expositors que
prenen part a la fira van dedicats a aquest tipus de productes.
Mayol posà en relleu l'harmònica convivència que han aconseguit
els productors balears per fusionar la cuina artesana amb la més
avançada tecnologia i els més estrictes controls de qualitat. Així
mateix, féu esment a la necessitat que la societat agrària recuperi
la forta presència del temps previ al turisme i que ambdós sectors
aconsegueixin una plena convivència.
Acompanyant a Mayol, que definí la cuina mallorquina i aquesta
fira com «la festa del sentit del gust», hi foren presents la
vicepresidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Vadell i
representants de l'exèrcit i el sector empresarial.
La fira, que estarà oberta fins diumenge, destaca per la
originalitat d'alguns dels seus expositors que reprodueixen algunes
tècniques antigues com ara l'emprada per trencar olives.
Així mateix, ahir també es va realitzar la presentació del
projecte de promoció i venda de productes amb indicatiu de qualitat
Expoqualidad a Internet i l'Institut Balear de desenvolupament
Industrial ha organitzat un ample programa d'actes per a tots els
dies.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.