nubes dispersas
  • Màx: 30°
  • Mín: 21°
23°

L'Ajuntament de Perpinyà prohibeix a entitats catalanes la celebració de la diada de Sant Joan

215663

El batle d'ultradreta de Perpinyà, Louis Aliot, ha prohibit la celebració de Sant Joan, diada dels Països Catalans, que han organitzat conjuntament les entitats catalanistes escola Arrels-Vernet, escola Bressola-Vernet, Fogar Laic i Òmnium Cultural.

Aquest dimarts, tres dies abans de Sant Joan, el consistori ha denegat l’autorització per a fer ús del terreny municipal durant la celebració argumentant que «ja hi haurà una festa oficial de Sant Joan al centre de la ciutat».

L'organització antirepressiva Alerta Solidària s'ha fet ressò de la notícia denunciant que «la infàmia que governa Perpinyà cerca suprimir tot vestigi de catalanitat amb qualsevol excusa».

Per la seva banda, Òmnium Cultural ha piulat que es tracta d'una «persecució dels símbols de la catalanitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xx, fa dervers d'un any
@Mallorquín.
Homo, multinick, Sant Joan és una mala època per a un que la gent aparta i defug, un no integrat ho ha de passar malament. No t'amarguis gaire tot sol com un mussol, mentre la gent disfruta de les amistats i les revetlles !!!!!
Com dius tu, all i aigua, encara que no combinin bé.
Valoració:4menosmas
Per dic, fa dervers d'un any
Mallorquin:Mes mal temps per els castellanistes.Fa segles que ens voleu anoerrar hi aquí estem.
Valoració:5menosmas
Per La gran mentida, fa dervers d'un any
Els ultres francesos prometeren arreglar tots els problemes, però la unica cosa que han fet, és crear-ne de nous i no arreglar els vells.
I segons diuen els francesos, els Le Pen estan forrats sense haver fet altra cosa que política i Marine Le Pen viu a una casa que és com un palau que, deu valer molts mil.lions d'euros.
Valoració:10menosmas
Per Ido, fa dervers d'un any
Ben fet
Valoració:-17menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
Malos tiempos para los pancatalanistas...
Valoració:-17menosmas
Per pep bestard, fa dervers d'un any
Perpinya, si ja fa un temps la ultra dreta esta ocupant la alcaldia, pero tenbe a Palma , a Valencia .a Ripoll, algo se ha fet malement entre tots .
Pero la solucions son molt complexes y uns grups no volen afluixa de le sevas ideas . Tenin un gros problema , que per ajudar a uns, ens treuran tota la feina feta duran un munt de anys.
Valoració:10menosmas
Per Vergonya!, fa dervers d'un any
El batle foraster i nazifatxa de Perpinyà està tractant als catalans de la Catalunya Nord, com si per cel.lebrarblrs seves tradicions fossin uns delinqüents.
Qui alimenta aquesta onada de feixistes que esta envaint Europa? Deu ser una.jugada de Putin per desfer la Unió Europea? O també hi ha més països i capitals interessats?
A veure si tots els francesos s'en adonen d'una vegada de que aquesta gent d'extrema dreta no just no és la solució, sinó que son molts de problemes greus el que saporten.
Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente