algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
19°

Els patis de vuit centres d'Educació Infantil i Primària de Palma obriran els horabaixes per fer-hi activitats socioeducatives

229381

L'Ajuntament de Palma possibilitarà que els veïns emprin els patis de vuit centres d'Educació Infantil i Primària de la ciutat per fer-hi activitats socioeducatives en horari no lectiu.

La Junta de Govern del Consistori ha aprovat aquest dimecres el contracte, d'una mica més de 300.000 euros, per a la posada en marxa del programa 'Patis oberts', impulsat per l'àrea d'Educació, Infància i Joventut, segons ha explicat l'Ajuntament.

La portaveu de l'Ajuntament, Mercedes Celeste, ha assenyalat que, una vegada aprovat el reglament per a l'ús dels patis en horari extraescolar al febrer, ara es posa en marxa la contractació del servei per a posar a la disposició dels veïns un espai d'ús públic.

D'aquesta manera, es pretenen convertir els col·legis en «un punt de dinamització social del barri, perquè joves i famílies puguin dur a terme activitats comunitàries».

Els òrgans que decidiran les activitats i ús d'aquests espais són els equips directius del centre, les associacions de pares i mares i les associacions de veïns i del propi barri.

Cada pati estarà obert durant 12 hores a la setmana amb possibilitat de triar entre dos horaris: dilluns, dimecres i divendres de 15.30 a 19.30 hores o dimarts i dijous de 15.30 a 19.30 hores i dissabtes de 10.00 a 14.00 hores.

Els vuit centres que formen part del programa 'Patis Oberts' són el CEIP Joan Capó, CEIP És Pont, CEIP Gabriel Vallseca, CEIP Jafuda Cresques, CEIP El Terreno, CEIP es Secar de la Real, CEIP Cas Capiscol i CEIP Miquel Porcel.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.