La tela de llengües protagonitzarà el cicle 'Les arts i els oficis'
La roba de llengües protagonitzarà el cicle 'Les arts i els oficis', dedicat a tècniques artesanals el pròxim dia 30 d'octubre, a les 19.00 hores, en el Museu Fundació Joan March.
També a Illes Balears
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Fan una crida a no adquirir productes d’Israel, com els comercialitzats per Illa Camp o Agromart
- El Col·legi Pedro Poveda celebra la vintena edició del seu Certamen Literari
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
2 comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
La fabricació de la roba de llengues implica un procés molt llarg, en el que s'inverteix molt de temps i esforç. Si li fan la competència estampant una tela qualsevol, amb els mateixos dibuixos, però de mala qualitat i que dura poc, no just son pèrdues per l'autèntica roba de llengues, sinó que fan agafar mala fama a aquests. Perque molta gent no sap que en hi ha de dos tipus, ni que la que s'espenya aviat i se destenyeix només és una imitació barata, que a vegades fins i tot se fa sobre teixits mesclats amb sintètic. És ben just, que se posi en valor la nostra pròpia i autèntica.
Ara diuen sovint "tela de llengües", però tradicionalment hem dit "roba de llengües". Per què aquest canvi? Hi té a veure la castellanització?