Després d'un alarmant incendi que pràcticament destruí la
fàbrica d'una de les empreses pioneres a les Balears del sector
dels aperitius, ahir 007 snacks inaugurà les noves
instal·lacions.La fàbrica de patates fregides retornarà demà
completament a la seva activitat després d'haver hagut de reduir al
50 per cent la seva producció durant 42 dies, com a conseqüència de
l'incendi que assolà les instal·lacions de l'empresa mallorquina,
ubicada al polígon de Son Castelló.
Durant la presentació davant els mitjans de comunicació de la
nova nau industrial renovada i modernitzada, el gerent i el
propietari de l'empresa, Joan Cabot, explicà que la remodelació ha
suposat una inversió global «d'uns 600.000 euros».
Cabot assenyalà que la catàstrofe del passat mes de març ha
servit a la companyia per renovar la tecnologia i incorporar nova
maquinària, la qual permetrà «obtenir un producte final amb menys
greixos i de major qualitat».
A l'acte de reinauguració assistiren, a més del personal
directiu de la companyia, el cap de Bombers de Palma, Manuel Àngel
Nieto, qui va rebre en nom de tot el cos una placa d'agraïment per
la seva ràpida i eficaç actuació, que va permetre salvar part de la
nau industrial i així poder reconstruir aquestes
instal·lacions.
Segons afirmà Cabot, la nova tecnologia que s'ha instal·lat
«implica també un increment de la capacitat de producció de la
fàbrica», que fins ara consumia al voltant de dos milions de tones
de patata crua cada any. «El subministrament prové principalment
d'Holanda i en un 25 per cent de sa Pobla. L'objectiu és que el
cent per cent de la matèria primera que s'utilitzi a l'empresa
sigui mallorquí», assegurà el propietari de 007. Pel que fa al
mercat de distribució, 007 es limita a l'Arxipèlag, si bé el repte
és «fer el bot a la Península» .Finalment, Cabot agraí la tasca
dels 70 treballadors de l'empresa i el «suport» rebut de totes les
empreses, dels clients i proveïdors arran de l' incendi, ja que «en
cap moment no hi ha hagut tensió, a pesar de la complexitat de la
situació».
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.