Sobrassada mallorquina, porquim foraster
Els porquers demanen que s'inclogui carn d'aquí en la producció de l'embotit per reactivar el sector
Palma03/07/06 0:00
Un turista compra una sobrassada o llonganissa a una d'aquelles botigues que en tenen el sostre ple, al centre històric de Ciutat. L'embotit més genuí de l'illa està embolicat amb un paper que porta la imatge de Mallorca estampada. L'estranger -independentment de si li agrada o no la cèlebre menjua. Ni tan sols sabem si l'ha tastada mai- es pensa que s'endú la màxima expressió de la terra que l'ha acollit temporalment. Però, quina decepció que se'n durà, en saber que la sobrassada és feta amb carn de porc de fora! -bé, la sorpresa se l'enduen els mallorquins. Possiblement el turista no ho arribarà a descobrir mai.
També a Illes Balears
- Un centenar de vehicles de mercaderies amb destinació a les Balears estan retinguts a València i Barcelona
- Bleda Runner, el distòpic muntatge audiovisual de Raphel Pherrer que parla de la situació de massificació turística que viu Mallorca
- El Pi, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Denuncien diverses irregularitats en la gestió de la Policia Local de Calvià
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.