«Les Balears tenen coneixements, tecnologia i una gran tradició per atreure visitants i a Hongria disposam de recursos interessants. Per això, ens oferim als empresaris de les Balears perquè elaborem i executem projectes conjuntament», afirmà.
Segons Tóth, «a Hongria podem projectar la Unió Europea tal com és, una zona d'estabilitat, seguretat, benestar i progrés. L'empresari hongarès disposa de majors recursos a causa dels darrers quatre o cinc anys de creixement. Necessitam socis espanyols, de les Balears, que aportin coneixement i tecnologies per executar projectes de benefici trilateral».
Tóth comentà que en la seva reunió amb Rotger havia exposat aquestes i altres qüestions, relacionades amb les condicions que el seu país reuneix per projectar, com a nou membre de la Unió Europea, les qualitats d'«estabilitat, seguretat, benestar i progrés» que caracteritzen el marc comunitari.
D'altra banda, el cicle «Coneix la nova Europa de tots», organitzat per la Conselleria d'Economia tingué com a protagonista Andres Tomasberg, ambaixador estonià a Espanya. El diplomàtic destacà ahir les possibilitats d'inversió en el seu Estat a càrrec dels empresaris de les Balears, sobretot en turisme i en el sector de la fusta.
Tomasberg reconegué que les relacions actuals entre Espanya i Estònia són escasses, «però el meu país experimenta creixements anuals entorn del 4 i del 5% i es mostra molt competitiu en termes d'inversió. Cada any, dos milions de turistes finlandesos visiten Estònia, atrets per la nostra cultura i naturalesa. D'Espanya, en rebem més de 20.000 turistes».
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.