En la primera fase d'aquesta iniciativa, s'instal·laran plaques, posts o faristols, en funció de l'entorn de cada un dels elements a retolar, en els quals s'inscriuran dades d'interès com l'època a la qual pertanyen, el seu nom i també una breu explicació històrica sobre els llocs.
Segons explicà ahir la regidora de Turisme i Promoció Exterior de l'Ajuntament de Palma, Francisca Bennasar, s'està estudiant la possibilitat d'habilitar un servei telefònic interactiu que permeti als visitants de conèixer amb més detall la història de cadascuna de les edificacions incloses en aquest ambiciós pla.
En aquest projecte participen de manera activa la regidora, el cronista de la Ciutat, l'arqueòloga Municipal, el cap de secció de Govern Interior i el director d'Àrea de Turisme. La intenció dels promotors de la idea és ampliar de manera gradual la retolació específica a tots els edificis d'interès que hi ha a Palma. Els edificis seran inclosos als itineraris culturals que l'Ajuntament preveu crear.
Dels 190 edificis prevists inicialment, destaquen: l'ajuntament de Palma, el consell de Mallorca, l'Estudi General Lul·lià, el Círculo Mallorquín, can Oleo, can Oms, l'Hospital General i l'església de la Sang, el palau de l'Almudaina, la Seu, els baluards d'en Berard i de Sant Pere, el Consolat de Mar, la Llonja, la Misericòrdia, el Teatre Principal, el Palau March, can Oleza, la casa del Temple, el Gran Hotel, els Jardins del Bisbe, el Palau Episcopal, les esglésies de Santa Eulàlia, Sant Francesc, Monti-sion, Sant Miquel, la Mercè, Sant Nicolau i l'edifici de la Sapiència, entre d'altres.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.