Així, els tallers d'educació per a la salut, que es van impartir a uns 600 joves de Mallorca i Eivissa als centres educatius, pretén fomentar l'adopció d'hàbits i conductes saludables i promoure actituds de responsabilitat, en temes com la sexualitat, la sida, els hàbits nocius i l'anorèxia i la bulímia. Quant a les campanyes de sensibilització sobre la sida i les d'educació ambiental, foren adreçades a la població en general.
La coordinadora de la secció juvenil va assenyalar també que aquest estiu es durà a terme un camp d'aprenentatge de temàtica mediambiental a Formentera, organitzat al costat de la Direcció general de Joventut del Govern balear, que es realitzarà entre el 29 de juliol i el 8 d'agost.
Adrover, que substitueix en el càrrec Esmeralda Fresneda, va explicar que les actuacions que realitzà la Creu Roja van estar enfocades a aspectes com la intervenció i la inclusió social; la promoció i la educació per a la salut, l'educació al desenvolupament i cooperació internacional així com a la formació i a la participació en activitats d'oci.
Per la seva part, Roselló va destacar la bona acollida del programa de prevenció de conductes violentes, en el qual participaren 272 joves, i que serveix per educar els joves per resoldre els conflictes sense recórrer a la violència. Creu Roja desenvolupà igualment el taller «Portes obertes», adreçat a nins i nines d'entre 12 i 14 anys de primària i secundària, que té per objecte prevenir actituds i hàbits nocius per a la salut fomentant l'ús positiu del temps lliure.
Així mateix, el 2002 es va tornar a aplicar el programa destinat a oferir alternatives d'internament a menors amb problemes judicials, posat en marxa en el 2000. Rosselló va informar que el 2002 seguiren aquest programa 45 joves, mentre que l'any anterior ho feren 36 i 21 l'any 2000.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.