Aquest fòrum parteix d'una iniciativa de l'Institut Municipal de Formació Ocupacional i Feina (Imfof) que estableix com a objectiu estratègic d'enguany el foment de la feina des de la creació de noves plataformes per millorar el món laboral. D'aquesta manera, la regidora de Funció Pública i presidenta de l'Imfof, Maite Jiménez, presentà ahir aquesta fira com «un vertader passeig pel món de la feina: un punt de trobada entre les empreses, les institucions, els qui cerquen feina i els emprenedors que cerquen ajuda i assessorament per crear les seves primeres empreses».
Des d'estudiants que fan el darrer any de cicle o a la Universitat fins a responsables de recursos humans i d'empreses que necessiten treballadors adequats a les seves necessitats... són els principals col·lectius als quals s'adreça la convocatòria. Un apartat que té un protagonisme especial a la fira és també el dedicat a la gent que desitja crear la seva pròpia empresa o societat. Des d'Isba, una de les entitats col·laboradores, el seu director, Jesús Fernández, va comentar que el fòrun oferirà «una altra visió del món de la feina i de l'autoocupació» i que ajudarà a «divulgar la cultura de l'emprenedor».
En aquest sentit, Rafel Rus, de la Finestreta Única Empresarial, apuntà que durant els tres anys que fa que funciona aquest pla per a joves emprendedors «s'han creat 830 empreses, de les quals fins a un vuitanta per cent està en actiu». Rus espera que aquesta xifra augmenti en el futur amb la creació de la «finestreta única virtual», un projecte al qual es podrà accedir a través de la xarxa d'internet i que permetrà que les propostes dels emprenedors «siguin més madures» quan aquests es dirigeixin a l'oficina «física» del programa.
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.