La llet d'ametlla torna a la taula per Nadal
Miquel Canyelles produeix encara amb el molí original que usaven els monjos mínims
Sta.Maria26/12/99 0:00
L'arribada de les festes de Nadal marca una fita gastronòmica en la qual el torró i d'altres productes típics agafen el protagonisme a les taules. Vora aquests menjars els darrers anys ha reviscolat a Santa Maria la producció i consum de la llet d'ametlla, un aliment que té unes arrels històriques ben profundes.
També a Illes Balears
- Aproven tres borses de feina a l'EMT Palma amb l’exigència del B2 de castellà i l’exclusió del català
- Fan una crida a no adquirir productes d’Israel, com els comercialitzats per Illa Camp o Agromart
- El PI, altres partits locals i independents preparen «una gran coalició mallorquinista» en vistes a les properes eleccions
- Intolerable: À Punt contracta un col·laborador que celebra la mort d'Ovidi Montllor
- El Col·legi Pedro Poveda celebra la vintena edició del seu Certamen Literari
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.