nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 14°
16°

El comitè d'empresa del SFM demana la dimissió del gerent i del Director General de Transports

28942

13-01-2017 | Ultima Hora

El comitè d'empresa del SFM ha demanat aquest divendres la dimissió del director general de Transports, Jaume Mateu, i el gerent de SFM, Mateu Capellà, als quals acusen «d'engany» en incomplir amb els acords subscrits per desconvocar l'anterior mobilització.

En un comunicat, el comitè d'empresa vol «deixar patent» que la supressió de trens especials és «responsabilitat única i exclusiva de la falta de paraula d'aquest Govern», al que critiquen per «mentir» i al que, segons diuen, «li importa ben poc el servei públic de tren».

«La gota que ha fet vessar el tassó és l'incompliment dels acords subscrits per desconvocar l'anterior mobilització» que vénen signats a l'octubre pel Director General de Transports i pel Director Gerent de l'entitat, i que «a finals de novembre van comunicar que no pensaven complir», critiquen en relació a aquest tema.

Així, des del comitè han recordat que, «davant aquesta falta de credibilitat política», es van posar en contacte amb el conseller de Mobilitat, Marc Pons, «perqué intentés revertir aquesta situació i manés el compliment d'aquests acords», sense haver obtingut una resposta fins al dia d'avui.

Davant això, qualifiquen la situació de «vergonyosa» i per això demanen la dimissió tant del Gerent de SFM, així com del Director General de Transports, «ja que per segona vegada ens enganyen», insisteixen.

Segons el comitè d'empresa del SFM, aquesta Comunitat es mereix un transport ferroviari dirigit «per polítics d'altura i no nedar en la mediocritat i la mentida».

Entre els acords incomplerts hi figura el llançament de la convocatòria de reclassificació de places per dotar de més efectius a la categoria de maquinista i la de gestor de tràfic ferroviari, la qual cosa provoca un «espantall» de servei ferrocarril que «un dia sí i un altre dia també suprimeix trens (per aquesta falta d'efectius en aquests col·lectius), amb les conseqüències nefastes per als usuaris».

Per tot això, reiteren que compleixin els acords signats i que «deixin d'assumir com a seva la gestió de l'equip del govern de José Ramón Bauzá, més propera a la de Margaret Thatcher, amb les conseqüències que va portar tot allò al ferrocarril del Regne Unit», conclouen.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tanmateix, fa dervers d'un any

Potser t'estimes més una foto de s'estafa que va ser sa primera versió des parc de ses estacions, per cert, obra d'una alcaldia PPera.

Valoración:1menosmas
Per tremol, fa dervers d'un any

Antes te hubiese contestado, ahora ni eso.

Valoración:1menosmas
Per Al de baix, fa dervers d'un any

Ves a escriure als diaris de la fatxes
Aquests que no acepten comentaris dels que no son com ells.
Aquí hi ets de més.

Valoración:1menosmas
Per tremol, fa dervers d'un any

Se agradece que saquéis una foto de aquella estación, un auténtico churro que se sacó de la manga aquel mal llamado "pacto de progreso (De "progreso", oiga). Compararlo con lo de ahora sería una befa al sentido común. Y tenemos otro "pacto". Para temblar.

Valoración:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris